top of page
Ik goot mijn kennis en ervaring in kwaliteitsvolle supplementen en geef je waardevol advies voor jou en jouw hond, dierenarts Véronique

Welkom bij Viventi 

Viventi-BEELD_kleur+transparante-achterg
Waar we door de
kracht van preventie, 
uw hond laten
thriven,
ook tijdens ziekte

Wat is echte hondenvoeding ?

En hoe voeding kan dienen als preventie, ook tijdens ziekte

the Power of nutrition

Ik heb een zieke hond, wat nu?

Allergie? Maagdarmproblemen? Chronische ziekten? Kanker? Gedragsproblemen? 

EMPOWERING PET PARENTS
Wat moet ik doen?

Ik wil supplementen kopen

Voor het laten thriven van mijn hond 
Power of Quality
Ja! Dit heb ik nodig!

Ik ben een hondenprofessional

En ik wil met kwaliteitsvolle supplementen honden de beste versie van zichzelf laten zijn

POWER OF SHARING
Vertel me meer!

À PROPOS 
DU CABINET

Live in tune with nature’s beat

Alle producten en programma’s van Viventi zijn ontwikkeld om jou te ondersteunen in de keuzes die je voor je hond maakt.

De online modules zijn op die manier opgebouwd dat al mijn liefde, innerlijke wijsheid en op wetenschap gebaseerde kennis meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Alles wordt uitgelegd in alle zachtheid, aan jou, voor jouw hond. Op deze manier kan je zelf, thuis, reeds zorgen voor een kleine (of grote) verandering met een grote impact op het leven van jouw hond.

De supplementen werden ontwikkeld volgens de alleroudste wijsheid, de allernieuwste kennis en werden gebaseerd op mijn eigen ervaring; een combinatie van natuur en weten(schap) en zitten vol kwaliteitsvolle ingrediënten.

De kracht van preventie, ook tijdens ziekte

De informatie op deze website is gebaseerd op de kracht van preventie. Zowel een gezonde hond als een zieke hond heeft baat bij het leven volgens zijn natuur.

Online modules kunnen apart gevolgd worden en supplementen kunnen apart worden ingezet ter preventie of ter ondersteuning en genezing van een zieke hond. Wanneer uw hond een aandoening heeft, chronisch ziek is, kampt met een allergie, maagdarm-problemen heeft of nog andere symptomen heeft, dan is het echter aangeraden om de modules en de supplementen te combineren. Ze zijn voor elkaar ontwikkeld, in beide richtingen. Wanneer u deze wil combineren raad ik u het volledige en universele helingstraject aan.

 
Viventi! Live Love Bark!

Heb je net een nieuwe pup? Of heb je een hond geadopteerd? Sport je met je hond of wil je gewoon dat jouw hond zo lang mogelijk gezond is zodat jullie samen kunnen genieten van deze magische wereld? Wil je weten hoe je er preventief voor kan zorgen dat jouw hond gezond blijft en geniet van elke hap en stap? Dat begrijp ik als geen ander!

 

Viventi wil alle honden, gezond, ziek, jong en oud, een leefwereld geven vol liefde en kracht, een wereld waarin ze niet alleen leven volgens hun natuur gebaseerd op hun evolutionaire afkomst maar gewoon ècht leven, thriven*, in alle betekenissen van het woord.

Jouw hond, jouw beslissingen,
jouw buikgevoel

Is jouw hond ziek? Zit je met je handen in het haar? Voel je je machteloos? Hebben verschillende dierenartsen en therapeuten al naar je hond gekeken en is er nog steeds geen oplossing? Weet je niet waar je moet starten met het vinden van informatie?

Viventi wil jou de kennis en steun geven om zelfverzekerd je eigen beslissingen te nemen en te vertrouwen op jouw eigen buikgevoel, ook, en vooral, als het je zieke hond gaat.

EMPOWERING PET PARENTS

Een zieke hond in huis, een ziek familielid, een zieke vriend geeft onrust, angst en stress, je voelt je onzeker en adviezen worden je rond het hoofd geslingerd. Je ziet door de bomen het bos niet meer en bent verloren in de keuzes die er allemaal bestaan qua voeding, suppletie en vertrouwt niet zomaar iedereen…

Door je praktische handvaten te geven en een toegankelijk en goed te volgen programma aan te bieden, wil ik je aanmoedigen om veranderingen gewoon door te voeren, wil ik de juiste kennis overbrengen om dit te doen zonder dat je hierover onzeker moet zijn en ga ik je steunen in bepaalde keuzes die je zal moeten maken qua voeding, behandeling en levenswijze.

Er zijn al honderden honden geholpen op deze manier, waarom ook niet die van jou?

Ik ben klaar om samen met jou op ont-dekkings  en ont-moetingstocht te gaan naar de allerbeste versie van jouw hond(en).

One pack, one love.

Véronique 

Grondlegger van Viventi.

Viventi-BEELD_kleur+transparante-achterg
* Thriven: multidimensioneel begrip waarbij je hond vitaliteit, veerkracht, energie en een continue verbetering ervaart. Honden die thriven groeien voorspoedig, leren, bloeien, floreren, gedijen, gaan vooruit in plaats van achteruit, regenereren in plaats van degenereren, leven en genieten.
onz trajecten

À PROPOS 
DU CABINET

IMG_20210710_163136_edited_edited.png
We are all Wild Spirits

Ik ben Véronique, grondlegger van Viventi, ik studeerde af als dierenarts en deed veel ervaring op, zowel als spoeddierenarts dan als eerste lijnsdierenarts. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in interne geneeskunde en in voeding en ondervond dat een dier als één geheel moet worden bekeken.

 

Sinds 2015 verdiep ik mij in de psychonutritie, de orthomoleculaire geneeskunde en in de Klinische Psycho Neuro Immunologie (KPNI). Eerst voor mijn eigen gezondheidsproblemen, die volledig van de baan zijn, en nadien ook om dieren in de praktijk te genezen.

 

Ik besefte dat een holistische kijk, wetenschap en natuur hand in hand gaan. Door de goede resultaten van de behandelingen in de praktijk, en mijn wil om veel honden op deze manier te helpen, besliste ik om deze nieuwe behandelingswijze toegankelijk maken voor iedereen die het nodig heeft. Daarom goot ik mijn kennis en ervaring in trajecten en kwaliteitsvolle supplementen. Ik stak er al mijn liefde, innerlijke wijsheid en op wetenschap gebaseerde kennis in.

When I look into the eyes of a dog, I don't see an animal. I see a living being, a friend, I feel a soul

online trajecten

NOS
SERVICES

Power of knowledge

De online module's zijn op die manier opgebouwd dat al mijn liefde, innerlijke wijsheid en op wetenschap gebaseerde kennis meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Alles wordt uitgelegd in alle zachtheid, aan jou, voor jouw hond. Op deze manier kan je zelf, thuis, aan de slag met veranderingen die een grote impact op het leven van jouw hond en van jezelf zullen hebben.

Module's kunnen gevolgd worden ter preventie of ter ondersteuning en genezing van een zieke hond. Wanneer uw (chronisch) ziek is, kampt met een allergie, maagdarm-problemen heeft of nog andere symptomen heeft, dan is het aangeraden de kennis die u in de programma’s wordt aangereikt te combineren met de supplementen. De combinatie geeft je hond de kans om lang gezond en gelukkig te leven.

POWER OF nutrition

 

Voeding, de basis van gezondheid, bekeken in al zijn facetten. Leer meer over mijn (r)evolutionaire kijk op voeding en wat nu eigenlijk èchte hondenvoeding is!

IMG_20200917_163841.jpg

Hoe bouwt voeding aan een lichaam waardoor je hond thrived, zowel mentaal al fysiek? Hoe kan voeding dienen als preventie, ook tijdens ziekte? Hoe stel je zelf een maaltijd samen voor je hond en waarom zou je dit doen?

power of nature's beat

Verwacht het onverwachte!
 

Leven op het ritme van de natuur, terug naar de basis. Leer hier meer over wat nu eigenlijk een ècht hondenleven is.!

IMG_3768.JPG

Wanneer moet mijn hond eten? Moet hij of zij hond een jasje aan in de winter? Mag mijn hond in bed slapen? Wat is intermittent living bij honden? Hoe kan lifestyle dienen als preventie, ook tijdens ziekte? Hoe kan je ervoor zorgen dat je hond flexibel is, zowel fysiek als mentaal? Hoe kan je je hond helpen omgaan met stress (van een ziekte, van uit de omgeving,…) in zijn lichaam?

Ja, ik wil een flexibele hond
power of a healthy gut

image00007.jpeg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Lees meer

NOS
SERVICES

onze productn
Afbeelding2.png

Power of
Nature's Beat

dd53eb118d2b16d8960c0d6afa2ce136.jpg

Power of 
Balanced Immunity

18136b01a107fc5035b77e9ea13c8b61.jpg

Power of
Pureness

Afbeelding3.png

Power of
Dental Health

haut-und-fell-pulver-product-picture-with-dog-1650x1650.jpg

Power of
Strong Barriers

nl_NL_1028024_full.webp

Power of 
Gut Biotics

Power of Quality

De supplementen werden ontwikkeld volgens de alleroudste wijsheid, de allernieuwste kennis en werden gebaseerd op mijn eigen ervaring; een combinatie van natuur en weten(schap) en zitten barstensvol kwaliteitsvolle ingrediënten.

Supplementen kunnen apart worden ingezet ter preventie of ter ondersteuning en genezing van een zieke hond. Supplementen kunnen elk op zich worden gebruikt maar wanneer uw hond een ziek is, kampt met een allergie, maagdarm-problemen heeft of nog andere symptomen heeft, dan is het aangeraden om de supplementen in een bepaalde volgorde inzetten. Alles wordt u uitgelegd in de online modules en het universele helingstraject. Door de supplementen te combineren met de kennis van de module's, geef je alle kansen aan je hond om lang gezond en gelukkig te leven, te thriven*, in alle betekenissen van het woord.

DE
PRAKTIJK

  • Waar preventieve geneeskunde onze kracht is

  • Waar klassieke en complementaire geneeskunde hand in hand gaan

  • Waar er naar u en uw dier wordt geluisterd

De praktijk Viventi is ontstaan door samensmelting van praktijk IsaVe en KPNI Dierenarts. De basis werd gelegd door Dr Isabelle de Bakker. Zij is dan ook een vaste waarde in ons team. De extra touch werd gegeven door haar dochter Véronique, die zich verdiepte in de Klinische Psycho Neuro Immunologie (KPNI). De praktijk is ondertussen uitgegroeid tot een 4-koppig team, waarbij Marie het team van dierenartsen vervolledigt en Sinuhe, de partner van Véronique, alle management op zich neemt. Ga hier naar de praktijk 

Neem hier een online afspraak 

bottom of page