top of page

Leer in deze module alles over 
 

The power of nutrition

What’s in?

 

Ik deel in deze module mijn visie over voeding:

 

 • De steunpilaren van gezondheid, met een ®evolutionaire insteek

 • Wat is nu èchte hondenvoeding? Wat bestaat er allemaal en welke voeding klopt?

 • Het doel van voeding, zowel preventief als genezend

 • Hoe is voeding zelf opgebouwd en hoe bouwt het dan een lichaam op?

 • Aandachtspunten in de spijsvertering van de hond

 • Hoe zorg ik voor een goede mondgezondheid?

 • Voedingsmiddelen goed voor de hond, bv wat zijn gezonde toppers?

 • Voedingsmiddelen slecht voor de hond, wat moet je schrappen uit het dieet?

 • Kan ik ervoor zorgen dat mijn hond onaantrekkelijk is voor parasieten?

 • Hoe stel je zelf recepten samen?

 • Hoe geef ik een goede voedings-start aan mijn pup? 

 • Is er een verschil tussen leeftijden en wat doe je bij bepaalde ziekten?

De module Power of Nutrition is onderdeel van het universeel helingstraject, maar kan je losstaand volgen of combineren met Power of a Healthy Gut en Power of Nature’s Beat. Ik raad absoluut de combinatie aan voor zieke honden

Schermafbeelding 2023-10-07 111959.png

Waarom is de module Power of Nutrition iets voor jou en jouw hond?

Is jouw hond ziek? Zit je met je handen in het haar? Voel je je machteloos? Wil je de beste voeding en basis voor je hond maar weet je niet waar je moet starten met het vinden van informatie? Zie je door de bomen het bos niet meer, ben je verloren in de keuzes die er allemaal bestaan qua voeding, suppletie en vertrouw je niet zomaar iedereen?

 

Viventi wil jou de kennis en steun geven om zelfverzekerd je eigen beslissingen te nemen en te vertrouwen op jouw eigen buikgevoel. Door je praktische handvaten te geven en een toegankelijk en goed te volgen programma aan te bieden, wil ik je de juiste kennis geven om dit te doen zonder dat je hierover onzeker moet zijn. Ik ga je steunen in bepaalde keuzes die je zal moeten maken qua voeding, behandeling en levenswijze

Er zijn al honderden honden geholpen op deze manier, waarom ook niet die van jou?
De kracht van preventie, ook tijdens ziekte

In de praktijk  zie ik veel chronisch zieke honden, met allergieën, maag-darmproblemen, gedragsproblemen, etc…. De eerste keer dat ik deze honden zie, vind ik altijd, en er zijn bijna geen uitzonderingen, fouten in de basis. Voor mij is voeding de basis van een gezond lichaam. Wanneer de voeding op punt staat en de honden zijn in hun evenwicht gebracht op niveau van hun energie, immuunsysteem en darmen, smelten de problemen weg als sneeuw voor de zon.

Ik vind het ook erg belangrijk dat pups een goede start krijgen, sporthonden de juiste voeding krijgen, honden van alle leeftijden en zeker oude honden alle liefde krijgen die ze verdienen, en liefde gaat ook een beetje door de maag !

About Me

WEtenschap en natuur gaan hand in hand

Ik ben Véronique, grondlegger van Viventi. Als dierenarts deed ik veel ervaring op, zowel als spoeddierenarts, als eerste lijns dierenarts en als orthomoleculaire dierenarts. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in interne geneeskunde en in voeding en ondervond op een bepaald moment dat een dier als één geheel moet worden bekeken. Sinds 2015 verdiep ik mij in de psychonutritie, de orthomoleculaire geneeskunde en in de Klinische Psycho Neuro Immunologie (KPNI). Eerst voor mijn eigen gezondheidsproblemen, die volledig van de baan zijn, en nadien ook om dieren in de praktijk te genezen. Door de goede resultaten van de behandelingen in de praktijk, en mijn wil om veel honden op deze manier te helpen, besliste ik om deze nieuwe behandelingswijze en visie op voeding toegankelijk te maken voor iedereen die het nodig heeft. Daarom goot ik mijn kennis en ervaring in programma’s en kwaliteitsvolle supplementen. Ik stak er al mijn liefde, innerlijke wijsheid en op wetenschap gebaseerde kennis in.

IMG_20210710_163136.jpg
When I look into the eyes of a dog I don't see an animal. I see a living being, a friend, I feel a soul

Extra Information

 

Alle online module's zijn op die manier opgebouwd dat al mijn liefde, innerlijke wijsheid en op wetenschap gebaseerde kennis meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Alles wordt uitgelegd in alle zachtheid, aan jou, voor jouw hond. Op deze manier kan je zelf, thuis, reeds zorgen voor een verandering met een grote impact op het leven van jouw hond.

Viventi wil alle honden, gezond, ziek, jong en oud, een leefwereld geven vol liefde en kracht, een wereld waarin ze niet alleen leven volgens hun natuur gebaseerd op hun evolutionaire afkomst maar gewoon ècht leven, thriven, in alle betekenissen van het woord.

 Viventi! Live Love Bark!

In deze module krijg je

 • Praktische handvaten waar je meteen mee aan de slag kan

 • 1 jaar lang toegang tot het videomateriaal

 • Een E-book met uitleg over èchte hondenvoeding

 • Een E-book met 10 recepten

 • De gratis E-book over ontvlooien en ontwormen bij honden

 • Je kan gedurende 1 jaar lid worden van de Viventi-community

 • Een kortingscode van 10% op supplementen, geldig gedurende 3 maanden

Prijs voor deze module

 • 175€ incl. BTW

bottom of page