top of page
IMG_3774.JPG

Voeding

Al onze teamleden kunnen u helpen met het kiezen van de juiste voeding voor uw hond of kat. Wil u graag zelf voeding samenstellen voor uw hond met rauw vlees of koken voor uw hond? Vraag ons dan om raad tijdens uw consultatie of neem een afspraak.

 

Heeft uw hond een specifiek probleem of wilt u voeding inzetten als medicijn (Hippocrates)? Dan kan u terecht bij Véronique.

 

Voeding (zowel de kwantiteit als de kwaliteit), lichaamsbeweging en de leefomgeving van uw dier kan men gemakkelijk veranderen en deze factoren zijn dus uitermate belangrijk om een dier in optimale gezondheid te brengen of te houden.   

Mensen die ons kennen weten dat wij steeds kiezen voor natuurlijke producten met echte ingrediënten. We hechten echter ook een groot belang aan complete en evenwichtige voeding. Echte voeding bestaat niet uit tarwe, maïs, soja, bietenpulp, gehydrogeneerd vet of gluten... Denkt u dat uw dier transvetten eet in de natuur? Gefrituurde maïs en gepofte tarwe? ​U hoort zelf dat dit allemaal onzin is.

Wij bieden u een gezond gamma aan honden-en kattenvoeding aan. Ook voor bijkomende suppletie kan u bij ons terecht. 

U kan de voeding en de suppletie bij ons bestellen of ophalen na telefonisch contact. Aarzel nooit om meer info te vragen!

dog chef banner met code.jpg
IMG_3624.JPG

Nieuw! U kan bij ons ook de producten van Equilin en van Equifyt op bestelling verkrijgen!

bottom of page