top of page

Wie ben ik 

Van kleins af gepassioneerd door dieren en door de natuur. Ook toen ik kind was waren zowel paarden als honden reeds mijn trouwste vrienden en was de natuur waar ik thuishoorde.

In 2010 studeerde ik af als dierenarts met onderscheiding, optie kleine huisdieren.​ Ik werkte een jaar als intern in een groepspraktijk waar ik voor de spoedgevallen moest instaan en deed daar veel ervaring op. Ik ben altijd bijzonder geïnteresseerd geweest in de interne geneeskunde en ik het dier bekijken als één geheel. In de praktijk doe ik ook alle operaties.

 

Enkele jaren geleden vond ik mezelf in de orthomoleculaire geneeskunde en in de Klinische Psycho Neuro Immunologie (KPNI). Ik besliste me hierin te verdiepen omdat ik besefte dat KPNI de "missing link" is in zowel de humane geneeskunde als in de diergeneeskunde.

 

Sinds 2019 werk ik ook als consultant bij Vetchef en Dog Chef om dierenartsen en eigenaars aan te sporen open te staan voor een andere voeding, een natuurlijke voeding die voldoet aan de natuur van de hond. Ik was tevens 2 jaar docent bij Syntra en ben gastdocent in de Epigenetische medische basiskennis bij de Blauwe Hengst. Sinds 2021 ben ik bestuurslid van Complevet, de Vlaamse vereniging voor complementair werkende dierenartsen. 

Enkele van mijn leermeesters deden uitspraken die mijn leven maar ook het leven van uw huisdier kunnen veranderen: 

"Als men een levend wezen zijn echte natuur teruggeeft, dan zijn alle ziektes gedoemd om te verdwijnen."  Phd Dr Leo Pruimboom, grondlegger van de CPNI Europe en vaste waarde in mijn KPNI belevenis 

"Voeren of voeden wij onze dieren?" - KPNI Therapeut en soulmate Natascha Bos

"Niet de arts, maar het lichaam geneest de ziekte" - Hippocrates

Voor dieren en mensen geldt dat we opzoek moeten gaan naar de zelfgenezende kracht van het lichaam. Dit is mogelijk als we zowel geest als lichaam geven wat het verwacht en wat de celgenetica altijd gekend heeft.

Founder van Sunoré, where dogs thrive. Lees hier meer over Sunoré, een supplementenmerk dat zorgt voor universele heling!

Heeft uw hond een chronische aandoening? Of bent u de weg in voeding helemaal kwijt? Dan help ik u en uw hond graag verder. Tenslotte, uw hond is een deel van het gezin. Ik ben er zeker van dat elke hond geholpen kan worden, van klein tot groot, met om het even welke klacht. Want elke klacht heeft een oorzaak en als we deze aanpakken, kan de hond genezen of met zo min mogelijk klachten door het leven gaan.

Mijn doel is het samenbrengen van verschillende geneeswijzen en steeds op een holistische manier te kijken naar een ziekte.

Opleidingen

  • Master in de diergeneeskunde (UGent)

  • Orthomoleculair therapeut (Natura Foundation)

  • KPNI therapeut (Natura Foundation)

  • Master in de KPNI (CPNI Europe)

  • Gemmotherapie (De Blauwe Hengst)

  • Tal van bijscholingen over interne geneeskunde (UGent)

When I look into the eyes of an animal, I don't see an animal. I see a living being, a friend, I feel a soul.

bottom of page